LUDNICA U NOVOM SADU: Vojvodina srušila Partizan u utakmici koja je trajala 110 MINUTA i obezbedila plasman u plej-of!

Autor:

Sport

07.04.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine savladali su Partizan sa 3:2 u poslednjem kolu Superlige Srbije i na taj način obezbedili sebi mesto u plej-ofu.

RepublikaFoto: Starsport
Gomeš u duelu sa fudbalerima Vojvodine.

Meč praktično nije ni počeo, a domaćin je već stekao prednost. Igrao se 4. minut kada je Bojan Matić matirao Vladimira Stojkovića i postigao svoj prvi gol ove godine. Prethodno mu je fantastičan pas uputio Vuk Mitošević.

Partizan je ponovo delovao ošamućeno i stvorili su tek nekoliko kvalitetnih akcija, ali nisu uspeli da ozbiljnije priprete Emilu Rockovu. Izjednačenje je stiglo u bukvalno poslednjim sekundama prvog dela meča. Zoran Tošić izveo je novu svoju magiju i drugi meč zaredom postigao pogodak direktno iz slobodnog udarca.

RepublikaFoto: Starsport

U drugom poluvremenu i jedni i drugi bili su nešto oprezniji, a veliki incident dogodio se u 60. minutu, kada je glavni sudija meča prekinuo susret zbog skandiranja sa tribina navijača Partizana.


Usledila je pauza od 15-ak minuta, a nakon što su Vladimir Stojković i Zoran Tošić smirivali navijače, sudija je odlučio da se meč nastavi. 

I jedni i drugi su nakon nastavka meča želeli pobedu. Utakmica je produžena za čak 16 minuta, a u pomenutoj nadoknadi se igralo maksimalno otvoreno. 
RepublikaFoto: Starsport


Međutim, Vojvodina je uspela da postigne pobednički gol u 99. minutu, ponovo preko Bojana Matića, kojem je to bio drugi pogodak na utakmici. Ovoga puta asistirao mu je talentovani 17-godišnjak Dejan Zukić.

Nisu se na tome zaustavili Novosađani, već su do kraja susreta na stadionu "Karađorđe" stigli do novog gola. Ovoga puta strelac je bio Nikola Gajić u 107. minutu, kome je to bio prvi pogodak u ovoj sezoni.

Nije se predao Partizan. Izabranici Save Miloševića uspeli su da ublaže pobedu domaćeg tima u 108. minutu preko Đorđa Ivanovića, ali nisu imali dovoljno vremena da u potpunosti nadoknade veliku prednost protivnika.

Vojvodina je na taj način stigla do izuzetno bitne pobede koja im je obezbedila učešće u plej-of, dok će crno-beli u doigravanje ući sa treće pozicije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading