(VIDEO) Ljajić "eksplodirao" u brutalnom meču Bešiktaša: Niko nije mogao da zaustavi Srbina, dvaput zatresao mrežu, triput asistirao!

Autor:

Sport

08.04.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Adem Ljajić postigao dva gola protiv Rizea u meču 27. kola turske Super lige u pobedi Bešiktaša sa neverovatnih 7:2, a jedan od najlepših trenutaka ovog meča dogodio se u 14. minutu u režiji srpskog reprezentativca. Međutim, pored dva gola Srbin je zabeležio i tri asistencije, zaista nestvarna partija srpskog reprezentativca.

RepublikaFoto: Tanjug
Adem Ljajić

Do prvog gola je stigao u 14. minutu, koji je, malo je reći majstorija! Ljajić prihvatio je loptu ispred kaznenog prostora rivala, iskosa sa leve strane, a onda na najbolji način iskoristio slobodan prostor za udarac i maestralnim šutem postigao gol o kome će se pričati.

 

Lopta je završila u suprotnom uglu i Bešiktaš je tada poveo sa 2:0. 

Prethodno je hrvatski štoper Domagoj Vida posle kornera ''načeo'' domaće, na asistenciju našeg asa, a pred kraj prvog poluvremena Murići je smanjio na 2:1.

Međutim to nije bilo sve, Lajić je još jednom zatresao protivničku mrežu, i to u 78.minutu. Ne zna se koji je gol lepši. Uživajte.

Srbin je čak tri puta asistirao, tako da je Ljajić definitivno heroj utakmice. Pogađali su još Jilmaz dvaput i Jalcin triput.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading