Bulatović za "Republiku": Nema pomeranja, derbi se igra na Veliki četvrtak

Autor:

Sport

09.04.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je TV arena sport objavila da će prvobitno utvrđeni raspored termina za mečeve plej-ofa Superlige Srbije biti promenjen, i to tako što bi se utakmice drugog kola igrale 17. aprila za kada su zakazani prvi mečevi polufinala Kupa Srbije, a trećeg kola 25. umesto 21. aprila, od toga, ipak, neće biti ništa.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Bulatović

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović u razgovoru za Republiku objasnio je da će biti poštovan unapred utvrđeni raspored u prvenstvu i nacionalnom Kupu.

Iako je TV Arena najavila tumbanja, poštovaće se prvobitni kalendar

- Arena sport se rukovodila nekim svojim interesima zbog prenosa mečeva, ali odgovorno tvrdim da ne postoji mogućnost promene termina niti jednog kola Superlige, kao i samog Kupa Srbije. Po definisanom rasporedu takmičenja, večiti derbi se igra na Veliki četvrtak, dakle 25. aprila i tu nikakve mogućnosti za promene nema. Jednostavno, zgusnut je raspored u preostalih sedam kola šampionata, a uz to imamo i polufinalne mečeve Kupa i zaista nema ni najmanje mogućnosti da dođe do bilo kakvih tumbanja u kalednaru. Dakle, sve ostaje po starom, to je difinitivno - istakao je prvi čovek Superlige za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading