"Večiti" derbi na Veliki četvrtak: Zvezda čeka Partizan na "Marakani"!

Autor:

Sport

07.04.2019

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicama 30. kola Superlige Srbije završen je prvi deo takmičenja u elitnom fudbalskom rangu i poznati su svi učesnici plej-ofa i plej-auta. Zvanično smo dobili raspored utakmica u plej-ofu Superlige.

RepublikaFoto: starsport
Zvezda - Partizan 25. Aprila

U poslednjih sedam kola nacionalnog šampionata Zvezda ulazi sa 42 boda, Radnički ima 38, Partrizan i Čukarički po 27, Mladist 23, Napredak 21, Vojvodina 20, a Proleter poen manje.

U plej-aut Spartak, Radnik i Voždovac ulaze sa po 19 bodova, Mačva prenosi 16, Bačka 13, Rad 11, Dinamo deset, a Zemun devet.

Navijače večitih najviše zanima kada je novi obračun ljutih rivala i gde. Dileme više nema, 160. večiti derbi igraće u četvrtak, 25. aprila na "Marakani".

Šampion će ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, drugi i treći će pokušati da obezbede mesto u Ligi Evrope, a ukoliko neka od prve tri ekipe osvoji Kup Srbije, šansu za evropsku avanturu će dobiti i četvrtoplasirana ekipa sa konačne tabele.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Vojvodina - Partizan

Što se tiče plej-auta, dve poslednje ekipe će u Prvu ligu Srbije, a šestoplasirani tim plej-aut takmičenja će u baraž sa trećeplasiranim timom drugoligaškog društva.

Što se tiče prvog kola Crvena zvezda igra protiv Radničkog, a Partizan ide na Čukarički, Mladost će igrati protiv Napretka, a Vojvodina čeka Proleter.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading