Zvezda "razbila" Proleter na "Marakani": Novosađani molili Boga da Boaći stane!

Autor:

Sport

07.04.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Proleter sa 4:0 u poslednjem kolu regularnog dela takmičenja u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Zvezda - Proleter

Fudbaleri Crvene zvezde su od starta krenuli u ofanzivu, ali utisak je bio da nisu želeli previše da forsiraju protiv Proletera. Nije bilo ozbiljnihih prilika za crveno-bele dok u 28. minutu Ivanić nije raspalio sa dvadesetak metara, ali neslavno je završio udarac, preko gola.

Fudbaleri Zvezde su stigli do prednosti u 35. minutu, kada je Branko Jovičić sjajno prošao po desnoj strani, uputio divan centaršut prema Boaćiju, a napadač domaće ekipe se samo poklonio i zatresao mrežu Proletera. Boaći je bio izuzetno raspoložen na ovom meču, još dva puta je do poluvremena ulazio u ozbiljne šanse, ali sa minimalnom prednošću su izabranici Vladana Milojevića otišli na veliki odmor.

Crveno-beli su zaigrali još bolje u nastavku, Boaći i Marin su bili nosioci igre u drugom poluvremenu. Od 68. minuta Zvezda je duplirala prednost. Marko Marin je sjajno ušao u kazneni prostor protivnika i lepim udarcem u dalji ugao doneo novu promenu na semaforu. Nisu imali ni snage ni ideja fudbaleri Proletera, Zvezda se pitala od prvog do poslednjeg minuta na terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene Zvezde

15 minuta pre kraja utakmice Crvena zvezda je overila pobedu, golom Mirka Ivanića. Marin je lepo proigrao Marka Gobeljića, bek Zvezde je pronašao Bena, ali on nije najbolje reagovao, srećom po domaći tim, na pravom mestu se našao Ivanić i rutinski zatresao mrežu Proletera.

U 82. minutu, Ričmond Boaći je odlično ispratio akciju Marka Gobeljića i drugi put na meču se upisao u strelce za konačnih 4:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading