TADIĆ JE TOP KLASA, AL MOJ JUVE DOBIJA!

Autor:

Sport

10.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl na "Johan Krojf" areni u Amsterdamu, gde će u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona Ajaks dočekati Juventus (21.00, RTS 1), biće i te kako u fokusu srpskih navijača, jer je vodeći igrač najvećeg holandskog kluba Dušan Tadić (30). Ipak, jedan fudbaler koji oduševljava publiku u Srbiji svojim golovima i harizmom svim srcem će večeras bodriti prvaka Italije, čiji je član bio od 2012. do 2014. godine, doduše, bez upisanog zvaničnog meča. Ričmond Boaći (26), napadač Crvene zvezde, za Srpski telegraf analizirao je duel između "kopljanika" i torineza.

Fudbaleri Juventusa

ISKUSTVO ODLUČUJE

Popularni Boćko, koji je u subotu u pobedi crveno-belih nad Proleterom (4:0) odigrao 300. takmičarski klupski meč u karijeri, pomno prati igre Juventusa, a kao najveću opasnost po sedmostrukog uzastopnog osvajača Serije vidi krilnog napadača "orlova".

- Tadić je bio fantastičan protiv Reala u Madridu u revanšu osmine finala. Odigrao je verovatno najbolji meč u karijeri, stvarno je svetska klasa. Ajaks je pun mladih i talentovanih igrača, imaju najbolju školu fudbala na svetu i uvek igraju sa tri napadača. Ipak, iskustvo i kvalitet su na strani Juventusa, kluba čiji sam bio član i za koji ću uvek navijati. Ako Ronaldo bude spreman, onda će gosti biti još bliži pobedi. Neće biti lako u Amsterdamu pred 55.000 navijača, ali verujem da moj Juve može do pobede - ističe za Srpski telegraf reprezentativac Gane.

"UŠATI" U TORINU

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Boaći, kojeg je Juventus slao na pozajmice u Sasuolo i Elče, veruje da će Ronaldo biti prevaga na strani crno-belih u pokušaju da dođu do trećeg pehara Lige šampiona.

- Mnogo je jakih timova, čini mi se nikad neizvesnija završnica u elitnom takmičenju. Prednost Juventusa u odnosu na, pre svega engleske klubove, jeste u tome što je obezbedio titulu u Italiji i može da se u potpunosti koncentriše na Ligu šampiona. Sa zdravim Portugalcem Juve ima moćan tim, koji može da 1. juna u Madridu podigne "ušati pehar". Svaka čast Ajaksu, za njih se sezona završava u četvrfinalu - zaključio je Ganjanin.

Matić zaustavlja Mesija

U drugoj utakmici večerašnjeg programa Lige šampiona Mančester junajted će na Old trafordu pokušati da odoli raspucanoj Barseloni (21.00, Arena sport 1). Važan šraf u timu "crvenih đavola" biće Nemanja Matić (30), koji će imati težak zadatak protiv Mesija i ostalih čarobnjaka sa Kamp noua. Gosti su favoriti na severu Engleske, ali je premijerligaš eliminacijom PSŽ u osmini finala LŠ već pokazao da zna kako sa uslovno jačima od sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading