Son blista: Mi smo jedan od najboljih timova na svetu!

Autor:

Sport

10.04.2019

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler iz Južne Koreje Hjon-min Son, strelac pobedničkog gola za Totenhem protiv Mančester Sitija (1:0) u četvrtfinalu Lige šampiona, kaže da ne postoji razlog zašto njegov tim ne bi bio svrstan među najbolje na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junak Severnog Londona... Hjon-Min Son

- Siti ima vrhunsku tim, ali i mi, visok intezitet utakmice je normalan. Igrali smo protiv jednog od najboljih ekipa, ali i mi smo u tom društvu. Verujem da su svi uživali, puno nam znači ova pobeda - rekao je Son posle utakmice.

Son je u 78. minutu postigao gol, svoj 18. u sezoni, tako što je spasao loptu da ne izađe van linije, bez obzira što su "građani" protestvovali da je prešla, oslobodio se Fabijana Delfa i levom nogom savladao Edersona.


- Prvi dodir mi nije bio dobar, inače bi završnica bila mnogo lakša. Ipak, nisam odustao, išao sam po loptu, napravio ugao i iz bolje pozicije dao gol - opisao je 26-godišnji fudbaler.

Son se nada da se najbolji strelac Totenhema Hari Kejn nije ozbiljnije povredio, iako je menadžer Maurisio Poketino izjavio da je možda završio sezonu.

- Kejn je jedan od najboljih igrača, nadam se da povreda nije ozbiljna - zaključio je on.

Revanš meč na Etihadu igra se 17. aprila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading