Vladimir Vuletić odlučuje da li će se Zvezdi priznati sporna titula!

Autor: Sportski žurnal

Sport

11.04.2019

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravna komisija FSS od utorka ima petoricu članova, a "pojačali" su je predstavnici beogradskih "večitih".

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Nova lica su potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i predsednik Nadzornog odbora Crvene zvezde Dragan Milošević, prenosi "Sportski žurnal".

U komisiji više nije Branislav Nedimović, inače, ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, dok su starosedeoci: predsednik Dejan Šuput, profesor na Fakultetu za sport Univerziteta "Union – Nikola Tesla", potpredsednik Veljko Radulović, načelnik Opštinske uprave Čajetina i predsednik prvoligaša Zlatibora i Božidar Beronja, advokat iz Novog Sada.

- U petak ćemo da održimo prvu sednicu sa zanimljivom drugom tačkom dnevnog reda: zahtevom Crvene zvezde za titulom iz 1946- rekao je Vuletić, profesor Rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Inicijativa crveno-belih o pokretanju procesa za priznavanje titule iz 1946 na martovskoj Skupštini FS Srbije glasovima svih prisutnih delegata (predstavnik Partizana Miloš Vazura tad nije bio u sali) pretočena je u zahtev Pravnoj komisiji FSS da razmotri sve činjenice i predloži usvajanje/odbijanje predloga na sledećoj sednici najvećeg fudbalskog organa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading