Gvardiola otpisao Totenhem: Vidimo se u polufinalu!

Autor:

Sport

15.04.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola ubeđen je da će šampion Engleske nadoknaditi gol zaostatka protiv Totenhema u četvrtfinalu Lige šampiona i plasirati se u narednu rundu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Totenhem je protekle nedelje slavio na svom stadionu golom Sona u finišu meča, ali za španskog stručnjaka nema panike pred revanš.

- Ukoliko se ne plasiramo u polufinale, bićemo tužni dan ili dva, ali nam preostaje borba za trofej Premijer lige. Igramo i finale FA kupa, a sledeće sezone bićemo opet u Ligi šampiona. Ono što sada osećam je da ćemo proći u polufinale. To sam osećao i odmah nakon utakmice i kada sam je ponovo odgledao. Možda grešim, ali vidim nas u sledećoj fazi - rekao je Gvardiola pred revanš koji se u sredu uveče igra na "Etihadu".

Kako je naveo, nije ni očekivao da će meč biti rešen posle prve utakmice.

- Nisam očekivao da se sve reši u Londonu. Rezultat nije idealan, ali nije ni katastrofalan. Sposobni smo da postignemo golove i to ćemo uraditi - rekao je Gvardiola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading