Gvardiola pred Totenhem: Želim da atmosfera bude kao na Enfildu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

17.04.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti dočekaće u sredu u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Totenhem koji ima gol prednosti iz prvog meča, a menažder Građana priželjkuje veliku podršku sa tribina. Onakvu kakvu ima Liverpul na svom Enfildu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mnogo puta je do sada Pep Gvardiola naglšavao da navijači na Etihadu ne pružaju dovoljno snažnu i glasnu podršku igračima tokom mečeva u Ligi šampiona.

Mančester siti ima zadatak da nadoknadi poraz iz prvog meča u kome je Totenhem slavio sa 1:0 ako želi da se domogne polufinala.

Gvardiola zna da neće biti lako i zna da je igračima potreban vetar u leđa sa tribina.


- Želim da atmosfera bude kao na Enfildu. To bi za mene bilo dobro, možda i malo bolje od dobrog. U ovoj fazi nam je veoma potrebna podrška navijača. Mislim da uz nju možemo dalje. Baš me zanima da vidim kako će navijači reagovati. Mnogo puta sam vodio timove u četvrtfinalima i polufinalima i uvek je podrška bila neverovatna. Voleo bih da vidim da i navijači žele to polufinale, ne samo igrači - rekao je Gvardiola.

U svetlu borbe za titulu u Premijer ligi, možda i nije bila loša ideja da pomene Liverpul i njegove navijače. Možda to bude dodatna motivacija navijačima da urade svoj deo posla.

Svakako će biti zanimljiva i navijačima Liverpula jer, iako mu nije strano da zatraži podršku navijača, Klop verovatno ne bi trebao da ih podseća da su timu potrebni u četvrtfinalu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading