Atletiko ima jedan problem - Zove se Dijego Kosta!

Autor:

Sport

18.04.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Atletika iz Madrida, Dijego Kosta, bez dileme je jedan od najkontraverznijih igrača današnjice, a njegov nezgodan temperament mnogo puta je došao do izražaja na terenu i van njega. Kosta je ponovo zadao glavobolju "jorgandžijama".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kosta se ne smiruje!

Reprezentativac Španije neće igrati do kraja sezone zbog suspenzije od 8 utakmica, a prema informacijama iz ove zemlje to ga nije sprečilo da i dalje pravi probleme klubu i treneru Dijegu Simeoneu.

Čelnici "jorgandžija" planiraju internu istragu i kaznu za svog napadača zbog ove suspenzije, a on je reagovao odbijanjem da trenira.

Iako je Atletiko potvrdio da Kosta nije povređen on nije trenirao uprkos tome što je sa ostatkom tima bio u trening centru.

Sve ovo podgrejalo je priče da bi već ovog leta mogao da napusti Atletiko sa kojim ga veže ugovor do 2023. godine. Kao potencijalna destinacija za sada se navodi Kina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading