Alegri POLUDEO zbog Ajaksa: Mi smo MAGARCI, tvrdoglav sam kao mazga - ima i Barsa Mesija pa ništa ne urade!

Autor:

Sport

19.04.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus se i dalje nalazi u velikom šoku nakon eliminacije od Ajaksa. Međutim, u subotu će torinski klub imati priliku da overi titulu u Seriji A, a uoči tog meča govorio je Masimilijano Alegri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Juventus će bez problema ponovo biti šampion Italije, osmi put zaredom. Slaba je ipak to uteha za novi neuspeh u Ligi šampiona. Trener "stare dame" iz Torina pokušao je da se koncentriše samo na predstojeći prvenstveni duel protiv Fiorentine, ali novinari mu nisu dozvolili. 

- Srećni smo što imamo priliku da uskoro osvojimo skudeto i što ćemo to i uraditi. Imali smo nekoliko dana da utopimo gorčinu i da krenemo napred. Osvajanje dva od četiri moguća trofeja je uspeh i treba da budemo srećni - istakao je Alegri. 


Novinare je potom zanimalo da li se njegov tim oporavio od eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona. 

- Priča o Ligi šampiona je završena. Kraj! Gotovo! Ispali smo i to je to. Ronaldo i Juventus ne garantuju titulu u Ligi šampiona. Pogledajte Barselonu. Posle četiri godine je uspela da se plasira u polufinale, a ima Mesija. Mi smo u Torinu igrali bolje nego u Amsterdamu, ali smo bili magarci kada smo im dozvolili četiri kontranapada. Gledao sam dva puta snimak meča sa Ajaksom jer sam tvrdoglav kao mazga.- rekao je šef stručnog štaba Juvea.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iako je Kristijano Ronaldo stigao pred početak sezone sa jasnim ciljem da se napadne evropska titula, ni ove sezone ništa od toga neće biti. 


- Ronaldo je budućnost Juventusa. Bio je fantastičan ove sezone, biće i sledeće. Sutra će biti na terenu. Igraće najjači tim koji imamo jer to je utakmica u kojoj osvajamo titulu - zaključio je Alegri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading