Murinjo zna zašto je Ajaks izbacio Juventus!

Autor: B92, Republika

Sport

19.04.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo prokomentarisao je eliminacije Mančester junajteda i Juventusa iz Lige šampiona.

RepublikaFoto: AP/Tanjug/Tim Ireland

Junajted, koji je smenio Murinja pre nekoliko meseci, ispao je od Barselone porazima 1:0 kod kuće i 3:0 u gostima.

- Junajted pravi mnogo grešaka, odbrana je bila grozna u drugoj utakmici. U prvoj je Junajted igrao dobro u veznom redu. U defanzivi je ostao samo Fred, a to je pozicije gde je Mesi najjači. Jednostavno si mrtav ka on dobije tu loptu. Nikad nisam voleo da igram s jednim čovekom na Mesiju. Njemu je potreban 'kavez' da bi ga zaustavili. Barselona je bolji tim od Junajteda, ima bolje fudbalere i sasvim je normalno što je prošla dalje - istakao je Portugalac.

U međuvremenu, senzaciju je priredio Ajaks koji je eliminisao jednog od favorita Juventus pobedom 2:1 u Torinu, gde je istim rezultatom slavio i Murinjov Junajted jesenas.

- Sećam se da smo pobedili Ajaks u finalu Lige Evrope jakom fizičkom igrom. Jednostavno, nismo im dopustili da se razigraju jer su onda mnogo opasni. To je upravo dozvolio Juventus i rekao bih da nije imao ni prevelikog poštovanja prema Ajaksu. Potcenio ga je, što mu se na kraju obilo o glavu - zaključio je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading