Partizanu se ovo neće svideti: Omraženi arbitar deli pravdu na derbiju u Nišu!

Autor:

Sport

20.04.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudijska komisija FSS odlučila je da na derbi meču drugog kola plej-ofa Superlige između Radničkog i Partizana pravdu deli Bojan Nikolić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Ova odluka neće se svideti klubu iz Humske, jer Nikolića pamte samo po lošem. I to ne samo ove sezone, već i prethodnih, zbog čega cele prošle sezone nije nijednom delegiran da sudi na utakmicama Partizana zbog brojnih previda u prošlosti.

Što se tiče, konkretno, ovog šampionata sve je počelo od Partizanovog gostovanja Proleteru, kada je žestoko oštetio crno-bele. Prvo nije dosudio penal Beograđanima, a zatim je svirao jedanaesterac za domaćina, koji je Stojković sjajno odbranio.

Na meču Zemun - Zvezda je bio četvrti sudija, pa je u finišu ušao na teren umesto povređenog kolege i oštetio tim iz Gornje varoši. Nikolić je bio centralna figura i na meču Čukarički - Partizan na Banovom brdu kada je propustio da svira kazneni udarac za crno-bele.

Nikolić je Radničkom u Nišu sudio dva puta ove sezone i oba puta je Lalatovićev tim upisao lagana tri boda.

Nadamo se da će meč na Čairu biti pravi spektakl i da arbitri neće imati glavnu ulogu na terenu, već fudbaleri oba tima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading