Solskjer se izvinio navijačima

Autor: Sportklub, Republika

Sport

21.04.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je posle teškog poraza svog tima od Evertona 4:0 da je njegov tim bio loš u svm segmentima igre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

- Bili smo poraženi u svim aspektima. Jedini segment u kome smo pobedili Everton, ako mogu uopšte da kažem da smo ih pobedili u nečemu, to je podrška koju smo imali sa tribina. Zato želim da se izvinim svim našim navijačima na onome što smo im priredili - rekao je Solskjer i dodao:

- Imali smo period odličnih rezultata. Teško je ući u četiri najbolje ekipe, ne govorimo uopšte o osvajanju titule. Pred nama je još mnogo posla. Moramo da se oporavimo i pripremimo što bolje za nastavak sezone.

Mančester junajted će imati težak posao na domaćem terenu, pošto im u goste dolaze Mančester Siti i Čelsi.

- Moramo početi od nečega, daćemo sve od sebe da poslednje četiri utakmice u sezoni odigramo na najvišem nivou. Čekaju nas teški okršaji kod kuće protiv Sitija i Čelsija. To su momenti u kojima imamo najbolju podršku na svetu - rekao je Solskjer, a zatim se ponovo izvinio navijačima:

Solskjer: Izvinjavam se navijačima na onome što smo im priredili

- Ruku na srce, svi koji su gledali meč mogu slobodno da kažu da to nije bilo dovoljno dobro, to nije ono kako Mančester Junajted treba i sme da izgleda. Mi to znamo i još jednom se izvinjavam na svemu.

Koliko je Everton bio dominantan potvrđuje i podatak da su gosti sa Old Traforda za 90 minuta samo jednom šutnuli u okvir gola i to u samom finišu meča.

"Karamele" u sledećem kolu gostuju Kristal Palasu, dok Junajted u sredu dočekuje Mančester Siti, a taj meč je na programu od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading