Ajntraht želi da zadrži Jovića!

Autor:

Sport

22.04.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta, Fredi Bobić rekao je da će uraditi sve što je njegovoj moći da zadrži najboljeg igrača Luku Jovića, ali da je svestan da to neće biti nimalo lak posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

- Luka danas ima sve ono što jedan kompletan fudbaler treba da ima. Čak i kada ga uhvate neke njegove bubice, trener i mi iz kluba radimo sve da ga vratimo na pravi put. Adi Hiter je u Luki pronašao pravu žicu. Sećam se kada ga je gledao prvi put, samo je rekao: "Čoveče, kakav napadač". Luka napreduje još više jer igra fudbal kakav najviše voli-  rekao je Bobić na početku razgovora.

Male su šanse da će Jović ostati u Frankfurtu.

- Postoje šanse i želeli bismo da ga zadržimo. Međutim, treba da budemo  realni i kažemo kako stvari stoje. Ukoliko stigne neka unosna ponuda velikog kluba, teško da ćemo moći da je odbijemo jer živi od prodaje igrača- rekao je Bobić.

Ove sezone u Ajntrahtu dominira balkanska četvorka koju čine Jović-Kostić-Gaćinović-Rebić, što Bobića, koji i sam ima jugoslovensko poreklo čini ponosnim.

- Naša saradnja bazira se na poverenju. Razumemo se odlično, imamo isti mentalitet, znamo kako ko od nas razmišlja- zaključio je Bobić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading