Kostić: Nijedan trener nije kao...

Autor:

Sport

22.04.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, Filip Kostić igra sezonu karijere u Ajntrahtu! Srpski fudbaler je konačno pronašao klub u kome je "procvetao" i gde može da se bori za najviše uspehe. Sa Ajntrahtom je u igri za plasman u Ligu šampiona, ali je i u polufinalu Lige Evrope, gde će naredni rival biti Čelsi. Srbin je istakao šta je ključno za sjajne rezultate njegovog tima.

Filip Kostić

- U kontinuitetu igramo dobro. Imamo samopouzdanje i ne može nas demoralisati jedan loš rezultat. Verujem da u prvenstvu možemo sačuvati četvrto mesto. U Ligi Evrope smo pokazali nešto slično kao Ajaks u Ligi šampiona, a to je da nismo slučajno stigli do polufinala. Mislim da ova ekipa može mnogo. Ove godine smo definitivno pomerili granice -rekao je Kostić, koji je u Frankfurtu na pozajmici iz Hamburga do kraja sezone.

Nijedan trener sa kojima je do sada sarađivao nije ostavio utisak na 26-godišnjeg Kragujevčanina kao trener Ajntrahta Adolf Hiter.

- Sa sigurnošću mogu da kažem da je on najbolji trener sa kojim sam radio do sada. Ume da izvuče maksimum iz svakog igrača. Sjajan čovek, psiholog, odličan taktičar. Sve je ovo njegova zasluga - istakao je Kostić za "Sport Klub".

Kostić je za Ajntraht odigrao 39 utakmica i zabeležio je učinak od devet golova i 12 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading