Real šalje Bejla na pozajmicu!

Autor: B92, Republika

Sport

23.04.2019

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Reala spremna je da dozvoli Garetu Bejlu da u letnjem prelaznom roku ode u drugi klub za izuzetno malo obeštećenje.

RepublikaFoto: Ap photo
Geret Bejl

Kako je prenela "Marka", kraljevski klub planira da Velšanina pošalje na pozajmicu ukoliko neki klub bude bio spreman da plati pet miliona funti.

Problem Reala je što ne može da nađe kupca koji bi bio u stanju da plaća Bejlu nedelju platu u visini od 500.000 funti, tako da je ideja o pozajmici najrealnija.

Ta vest bi mogla da obraduje posebno Mančester junajted koji je Bejla i ranije želeo da angažuje.

Junajted nema novac da dovede Bejla na duže staze, a uskoro će napuniti i 30 godina, pa bi jednogodišnja pozajmica za pet miliona funti bila idealna opcija za Solskjera koji ionako traži igrača na krilnoj poziciji.

Real bi tako nastavio praksu da igrače koji su mu u nekom trenutku višak, kao što je bio slučaj sa Hamesom Rodrigezom, pošalje na pozajmicu dok se ne iskristališu stvari ili se eventualčno ne pojavi zainteresovana strana.

Reprezentativac Kolumbije je već dve sezone u Bajernu, a Real dobija pet miliona funti po sezoni.

Inače, navijači Reala su zviždali Bejlu u nedelju u pobedi kraljevskog kluba protiv Atletika iz Bilbaa (3:0)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading