Stojanović zagorčao život Partizanu, pa proglašen za najboljeg igrača kola!

Autor:

Sport

26.04.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović proglašen je za najboljeg igrača 33. kola Superlige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudblaeri Čukaričkoig

U kolu u kojem je odigran 160. "večiti derbi", najzanimljiviji meč odigran je na Čairu gde su domaći Radnički i Čukarički odigrali nerešeno 2:2.

Najzaslužniji za bod "brdjana" bio je upravo Luka Stojanović. Pored pogotka za rano vođstvo svog tima, on je u poslednjim trenucima utakmice preciznim udarcem, nakon dosuđenog indirekta, uspeo da zatrese mrežu Radničkog za konačnih 2:2.

Luka Stojanović (25) igra na pozicijama centralnog veznog igrača i krila, a ponikao je u mlađim kategorijama Partizana, koji je zbog njegovog gola pao na petu poziciju u Superligi Srbije, koja znači leto bez Evrope.

U ekipu Čukaričkog je stigao u januaru prošle godine, a tokom aktuelne sezone zabeležio je 30 nastupa i postigao 10 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading