Ole veruje u Pogbin ostanak u Junajtedu!

Autor:

Sport

26.04.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da njegova ekipa i dalje ima šanse da bude među najbolje četiri u Premijer ligi

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Junajted je trenutno šesti na tabeli sa 64 boda, odnosno ima dva boda manje od Arsenala, a tri od Čelsija.

Fudbaleri Junajteda u nedelju gostuju Čelsiju u utakmici 36. kola Premijer lige.

- Ovo je bila emotivna sezona za klub jer je na polovini promenjen menadžer. I dalje smo u trci za top četiri, a fokus sada mora biti na Čelsiju. Ako odigramo dobro, a znamo da možemo i znamo da su umorni, neće nas zanimati što ima još tri utakmice do kraja",rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.

Solskjer je prvih 12 utakmica na klupi Junajteda završio bez poraza, ali je izgubio četiri od poslednjih šest. 

- Premijer liga se promenila. Kada sam ja igrao, bili smo samo mi i Arsenal. Sada je šest timova koji se bore ili počinju sezonu verujući da mogu do trofeja.

Fudbalera Junajteda Pola Pogbu mediji povezuju s prelaskom u Real Madrid, ali je Solskjer danas ponovio da veruje da će Francuz, koji ima ugovor do 2021, ostati na Old Trafordu. 


- Ništa se ne može garantovati u fudbalu, ali mislim da će Pol biti ovde i sledeće sezone - rekao je Solskjer.

Solskjer je, takođe, potvrdio i da će golman David de Hea biti na golu protiv Čelsija uprkos teškom periodu u poslednje vreme.

- Verujem mu, on je jedan od najboljih igrača Junajteda u poslednjih šest ili sedam godina. Igraće na sve tri preostale utakmice - rekao je menadžer Junajteda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading