Istorijski uspeh Zvezde u Superligi!

Autor:

Sport

26.04.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedom (2:1) u 160. večitom derbiju, Crvena zvezda nastavila je da korača ka odbrani šampionske krune. Tri boda protiv Partizana, osim što su crveno-bele približila šampionskom trofeju, donela su jedinstven uspeh lideru Superlige

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zvezda je pobedom u 33. kolu postala jedini tim u aktuelnoj prvenstvenoj trci koji je bar jednom savladao svakog rivala.

Ekipa Vadana Milojevića, posle dva remija u večitim derbijima, upisala je pobedu rezultatom 2:1 i golovima Bena i Vukanovića crno-bele dodala na spisak na kojem su i preostalih 14 superligaša.

Sve ostale klubove Zvezda je savladala po dva puta ove sezone čime je četiri kola pre kraja na 29 pobeda. Učinak dodatno impresivnim čini podatak da su crveno-beli u 28 slavlja postizali bar po dva gola, a jedini duel koji je odlučio jedan pogodak bilo je gostovanje Radniku.

Upravo protiv Surduličana, Zvezda je upisala najubedljiviji trijumf u aktuelnom prvenstvu (6:0).
Zanimljivo, protiv svakog rivala crveno-beli su dali bar četiri gola u dosadašnjem takmičenju, a najefikasniji su bili protiv predstojećeg rivala Vojvodine, kojoj su u dva meča poslali po četiri lopte u mrežu.

Superliga se nastavlja 1. maja, a šampion Srbije gostuje upravo Vojvodini sledeće srede od 16 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading