Vazura otkrio ostaje li Milošević na klupi Partizana!

Autor: Alo

Sport

27.04.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri kola pre kraja prvenstva Partizan je na petom mestu, tu nije bio još od perioda stare Jugoslavije. Crno-beli u ovom momentu "vise" za mesto u Evropi, ali generalni direktor Miloš Vazura je siguran da će uspeti da se domognu Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan je uz velike muke uspeo da izdejstvuje evropsku licencu, a sada na terenu grca u borbi za međunarodnu scenu.

- Nema mesta za strah, siguran sam da ćemo igrati Evropu. Sledeće nedelje nas očekuje meč protiv Mladosti iz Lučana koji moramo da pobedimo i verujem da ćemo u tome uspeti. Sve je u našim rukama. Uostalom, Čukarički i Mladost imaju mnogo teži raspored od nas, čak igraju između sebe, tako da ne treba da strepimo, ali moramo da budemo maksimalno koncentrisani- rekao je Vazura za "Alo".

Direktor Partizana tvrdi da za loše rezultate ekipe nisu krivci samo crno-beli.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miloš Vazura

- Naravno da ovo niko nije očekivao, ali ne može se reći da je sve do nas. Ima tu mnogo drugih faktora o kojima ćemo pričati kada se sezona završi- rekao je Vazura.

Vazura poručuje da crno-beli sigurno neće menjati trenera na kraju sezone. I pored toga što Savo Milošević ne može da se podiči dobrim rezultatima otkako je preuzeo ekipu.

- On je došao u klub u teškom trenutku i ima naše apsolutno poverenje. Savo sigurno ostaje trener- rekao je Vazura.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading