Menja crveno-belo za crno-belo: Defanzivac Zvezde nadomak turskog velikana!

Autor: hotsport.rs

Sport

27.04.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da već nekoliko meseci Bešiktaš prati Srđana Babića za koga je Crvena zvezda imala i ponudu Geztepea, koja je odbijena. Izgleda da je ponuda konkretizovana i da će Zvezdin defanzivac krenuti put Turske.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Babić na meti Bešiktaša

Posle 160. "večitog" derbija defanzivac je učinkom "naterao" skaute velikana iz Istanbula da ga stave na listu potencijalnih pojačanja za leto, kao naslednika Domogoja Vide.

Crno-beli žele da renoviraju ekipu i prodaju skuplje fudbalere i da tako napune budžet i da sa novajlijama krenu u novu sezonu.

Momak iz Banja Luke je odlično na 160. derbiju čuvao Rikarda Gomeša i tako položio prijemni ispit, a sada je na sportskom sektoru Bešiktasa da pošalje zvaničnu ponudu.

Kako saznaje "HotSport", Turci su spremni da izdvoje malo preko dva miliona evra za obeštećenje što je svakako prihvatljivo za Crvenu zvezdu, ako želi da proda mladog reprezentativca Srbije.

Babić je tokom ove sezone imao zapažen učinak na velikom broju mečeva, koje je protkao sa nekoliko golova i sledeći potez se čeka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading