Englez poludeo posle smešne kazne: Nikad više neću ići u Crnu Goru!

Autor:

Sport

27.04.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija zatvorila je stadion "Pod Goricom" za duel Crnogoraca protiv FS Kosova u trećem kolu grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Rouz zgrožen!

Povod je bilo rasističko ponašanje navijača u duelu "sokolova" i Engleza iz drugog kola, a na meti su se najviše našli Rahim Sterling, Kalum Hadson-Odoi i Deni Rouz.

- To nije dovoljno oštra kazna, ali nisam iznenađen. Sramno je kako se rasizam tretira u današnje vreme. To me uvek šokira, iako znam da ne mogu mnogo da utičem na to. Nadam se samo da neću ikada više morati da igram u Crnoj Gori- rekao je Rouz.

Fudbalski savez Crne Gore najavio je žalbu povodom kazne, a da li će ona biti usvojena ostaje da se vidi u narednom periodu.

Podsetimo, Gordi Albion je u toj utakmici slavio sa 5:1 i trenutno je prvi u grupi sa maksimalnih 6 bodova. Crna Gora je četvrta sa 1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading