Uprava spremila čistku, a igrači odbijaju da odu!

Autor:

Sport

27.04.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je ovo bila jedna od najlošijih sezona u novijoj istoriji Reala, nijedan fudbaler Real Madrida ne želi na leto da napusti klub, a kako i ne bi kada imaju ogromne plate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Iako mediji već uveliko sele Rafaela Varana iz "kraljevskog kluba", prema poslednjim informacijama Francuz nema nameru da menja sredinu.

Ista situacija je i sa ostim igračima.

Ipak, uprava kluba će uprkos želji igrača da ostanu, na leto morati da napravi ozbiljnu čistku, kako bi se napravilo mesta za nove igrače koji bi doneli prevagu jer je jasno da ovaj sastav ne može da pravi ozbiljne rezultate.

Real želi da se reši Gareta Bejla koga ne želi ni trener Zidan, kao ni navijači, ali on ne želi da mrda iz prestonice Španije.

RepublikaFoto: Ap photo

Kada pogledate koliko zarađuje jasno je zašto mu se ne mrda iz Madrida. Prema ugovoru on može da ostane u klubu naredne tri sezone, a plata će mu rasti do 17 miliona neto, pa bi Real na igrača na koga ne računa morao da potroši više od 100 miliona bruto do 2022. godine!

Iako su Madriđani prvobitno tražili 130 miliona evra obeštećenja za Bejla, sada bi ga prodali i za 70 miliona evra, ali problem je što nijedan klub do sada nije pokazivao interesovanje za njega, što i ne čudi previše, s obzirom da je u poslednjih šest godina bio povređen čak 29 puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading