PRIZNANJE SPORTSKOG DIREKTORA AJNTRAHTA - BOBIĆ: JOVIĆ JE NOVI ŠPIC REALA

Autor:

Sport

25.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odolevao je mesec dana i pravio se lud tvrdeći da za Luku Jovića (21) nema ponuda najvećih evropskih klubova, ali sada je sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić popustio pod pritiskom i priznao da će srpski napadač pojačati Real iz Madrida! Pre 10 dana Marka je pisala o tome, a sada je operativac tima iz Frankfurta u razgovoru za španski list potvrdio da je "kraljevski klub" ozbiljno zagrizao i da će Srbin teško ostati u Nemačkoj.

Luka Jović i Mijat Gaćinović

- Postoji realna mogućnost da Jović potpiše za Real. Nadam se i verujem da želi da ostane ovde u Ajntrahtu, ali realan sam i znam da mi nemamo šanse da ga zadržimo ukoliko ga želi veliki klub kao što je Real - izjavio je Bobić za Marku.

25 golova postigao je Jović ove sezone u svim takmičenjima

Ajntraht je prethodne nedelje otkupio ugovor srpskog golgetera od Benfike, a sada bi trebalo da zaradi pet puta veći novac jer je Real spreman da izdvoji najmanje 60.000.000 evra za Jovića. A zašto se najveći klub na planeti odlučio za bivšeg napadača Zvezde? Ostale mete su bili Hari Kejn iz Totenhema i Robert Levandovski iz Bajerna. Obojica su preskupi, a i stariji od Srbina, dok je Englez otpao jer je u poslednje vreme sklon povredama.

Luka je ove sezone u Bundesligi postigao 17 golova, dok se u Ligi Evrope osam puta upisao u strelce. Mnogi su mislili da će završiti u Bajernu jer je tamo trener Niko Kovač, koji ga je lansirao u Ajntrahtu, ali su Bavarci odustali od trke za njegov potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading