SADA I ZVANIČNO: Mesi "slomio" Levante - Barselona je šampion Španije!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

27.04.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je savladala Levante sa 1:0 pogotkom Lionela Mesija i na taj način stigla do šampionske titule tri kola pre kraja!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi proslavlja pogodak

Katalonski klub tri kola pre kraja ima devet bodova prednosti u odnosu na madridski Atletiko, od kojeg su bolji u međusobnim susretima, ali i u gol razlici. Zbog toga je Barselona po 26. put već u subotu postala šampion Španije.

Junak 25. trijumfa izabranika Ernesta Valverdea bio je Lionel Mesi, koji je postigao jedini gol pred preko 90.000 gledalaca na „Kamp Nouu“ u 62. minutu.


Barselona je od početka meča krenula ofanzivno i nizala šanse preko Filipea Kutinja i Luisa Suaresa, ali je mreža gostiju ostala netaknuta. U nastavku su svi čekali gol, činilo se da najbolju šansu ima Ivan Rakitić, ali je loptu poslao pored gola. Po isteku sat vremena igre, katalonski klub je poveo pošto je Mesi posle dodavanja glavom Artura Vidala na isti način savladao golmana Levantea.



Gol argentinskog fudbalera je probudio goste, koji su tada krenuli u ofanzivu, odličnu šansu prvo je imao Koke, a zatim najbolju i Enis Bardi. Lopta je posle njegovog šuta pogodila desnu stativu, a zatim ju je prihvatio Mark ter Stegen i nedugo zatim usledilo je šampionsko slavlje u Barseloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading