Kakvi fudbaleri trebaju Solskjeru?

Autor:

Sport

28.04.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nagovestio je čistku u prvom timu. Norvežanin, koji je došao na klupu "crvenih đavola" kao privremeni menadžer, da bi u međuvremenu potpisao trogodišnji ugovor, ne želi da vidi u timu nijednog igrača, koji je vođen samo idejom novca i slave.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

- Potrebni su mi dobri igrači, ali sa pravim stavom prema poslu. Ceo moj život sam verovao da uspeh dolazi sa ljudima, koji imaju pravu postavku stvari. Igrači koji misle samo na pare i slavu nisu pogodni, ne samo za Junajted, već za bilo koji klub pod mojim vođstvom. Slična situacija mi je bila poznata u Kardifu i Moldeu. Trebaju mi fudbaleri, koji cene moje vrednosti, a ne oni koji su došli samo da bi im naredne sezone plata porasla za 20 odsto - rekao je Solskjer.

Kako stvari stoje, u ovom trenutku su na izlaznim vratima "Old Traforda" Ander Erera, Huan Mata i Antonio Valensija, koji su slobodni igrači, bez ugovora. Za svakog drugog fudbalera, zainteresovani će morati da plate obeštećenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading