Slatka osveta Vulvsa, Fulam gurno Kardif na ivicu provalije, goleada u Sautemptonu!

Autor:

Sport

27.04.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četiri meča 36. kola Premijer lige koji su počeli u 16 časova, pobede su upisali Vulverhempton i Fulam koji je upisao treću vezanu pobedu. Golova nije bilo samo na meču Kristal Palasa i Evertona, a Sautempton i Bornmut odigrali su nerešeno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dvostruki strelac... Diogo Žota

U duelu punom preokreta Sautempton i Bornmut odigrali su nerešeno 3:3.

Počelo je vođstvom Svetaca nakon gola Šejna Longa u 12. minutu susreta, ali je odgovor Bornmuta bio brz. Već u 20. minutu bilo je 1:1, a gol je postigao Dan Gosling. Nakon pola sata igre gosti su bili u vođstvu nakon gola Kaluma Vilsona koji je tako uz asistenciju dodao i pogodak.

Sve do 55. minuta ovaj rezultat je bio na snazi, a tada Sautempton dolazi do izjednačenja preko Džejmsa Varda Prousa, da bi novo vođstvo domaćinu doneo Met Target u 67. minutu.

Frejzer je u 86. minutu odlično uposlio Vilsona koji postiže svoj drugi gol na meču i konačan rezultat postavlja na 3:3.

Vulverhempton je nastavio sa dobrim partijama i na gostovanju Votfordu gde je slavio sa 2:1 i tako se osvetio ekipi Havija Grasije za poraz u polufinalu FA Kupa.

U finišu prvog poluvremena (41. minut) poveli su Vulvsi preko Raula Himeneza, ali je Votford odgovorio već na početku drugog dela meča (49. minut). Andre Grej je bio strelac za izjendačenje.

Diogo Žota bio je čovek odluke i doneo je nova tri boda ekipi Nuna Espirita Santa (78. minut).

Fulam je savladao Kardif 1:0 i gurnuo ga malo bliže Čempionšipu. Kardif matematički još uvek ima šansu da opstane u Premijer ligi, ali ima tri boda manje od Brajtona koji je prvi iznad zone ispadanja.

Za treću vezanu pobedu Fulama strelac je u 79. minutu bio Rajan Babel. Meč je obeležila povreda Denisa Odoija u 23. minutu, ali i promašaj Aleksandra Mitrovića sa oko 12 metara u 48. minutu.

Morison je na pola minuta do kraja iz blizine promašio zicer za izjednačenje. 

Nije bilo golova ni u meču Krsital Palasa i Evertona koji su odigrali meč bez mnogo šansi. Everton praktično više nema šansi za plasman u Evropu dok Palas može da smatra sigurnim opstanak u ligi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading