"Pevci" se igraju "životom":"Čekićari" zakucali Totenhem i naneli im prvi poraz na novom stadionu!

Autor:

Sport

27.04.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vest Hema savladali su Totenhem sa 1:0 u derbiju Londona u 36. kolu Premjier lige i tako im ugrozili mesto među 4 najbolja tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Vest Hema

Vest Hem je kao gost savladao Totenhem sa 1:0, golom koji je postigao Antonio u 67. minutu utakmice. On je loptu u kaznenom prostoru primio na grudi i onda polu volejem poslao u gornji desni ugao, pa Loris nije imao šansu da to odbrani.

Dve velike šanse je Vest Hem imao u 80. i 86. minutu utakmice, kada je Antonio istrčao pred Iga Lorisa, ali je Antonio pogodio Lorisa u levo rame pa su Čekićari iz cele situacije dobili samo korner, a isti ishod je bio i kada je Isa Diop išao u solo prodor.

Pred sam kraj utakmice, u 94. minutu Totenhem je preko Fojta došao do ogromne šanse da dođe do izjednačenja, ali je Valbuena sklonio loptu sa gol linije i pomogao svom timu da upiše nova tri boda.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading