Čelsi nudi Čehu direktorsku poziciju!

Autor: B92, Republika

Sport

26.04.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Čelsija u nedelju od 17.30 na "Old Trafordu" očekuje možda i presudna utakmica po pitanju plasmana na mesto koje vodi u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Plavci" se sastaju sa direktnim rivalom, Mančester junajtedom, ali ono što zaokuplja pažnju javnosti na Ostrvu je šta će se događati na leto.

Ostrvski mediji, konkretno list "Telegraf", prenose da u upravi kluba razmišljaju ne samo o renoviranju igračkog kadra već i promenama u rukovodećoj strukturi.

Tako se veruje da bi bivšem čuvaru mreže Peteru Čehu, bila ponuđena uloga tenhičkog direktora koja je ostala upražnjena oslaskom Majkla Emanela u novembru 2017.

Čeh planira da prestane da aktivno igra fudbal i Čelsi mu nudi primamljiv posao koji je u međuvremenu obavljala Marina Granovskaja.

S druge strane, postoje ozbiljne indicije i po pitanju promene menadžera. Veruje se da bi Mauricio Sari mogao da se vrati u Italiju, što bi značilo da Čelsi mora da nađe adekvatnu zamenu.

Otuda se kao kandidati pominju dvojica bivših igrača, Frenk Lampard, menadžer Derbi Kauntija, te Francuz Loran Blan.

Naravno, sve će zavisiti i od odluke FIFA o zabrani transfera igrača, na koju se Čelsi žalio, tako da će i to značajno odrediti tok događaja u narednih 12 meseci na "Stamford bridžu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading