NBA: Seltiksi UNIŠTILI Bakse na krilima Irvinga za 1:0 u seriji!

Autor:

Sport

28.04.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Milvoki Bakse rezultatom 112:90 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Istočne konferencije.

RepublikaFoto: Ap photo

Od početka je Boston nametnuo svoj ritam i počeo da sprovodi sjajan plan utakmice koji je pripremio Bred Stivens. Baš kao i u seriji protiv Indijane Seltiksi su odigrali fenomenalnu odbranu i spustili su Bakse na 10 poena u prvih 10 minuta utakmice. 

Janis Adetokumbo je bio potpuno zaustavljen od strane Markusa Morisa i Ala Horforda i u prvom poluvremenu postigao je samo dva koša iz igre. 


Milvoki je samo u jednom trenutku pokazao "znake života", kada su u drugoj deonici napravili seriju 15:0 i vratili se u igru. Od tada Boston je dominirao u svim segmentima igre i potpuno zasluženo stigao do prve pobede u seriji. 



U jednom trenutku bilo je i maksimalnih +26 za gostujuću ekipu, a nekoliko minuta pre kraja meča Majk Budenholzer i Bred Stivens izbacili su startere u želji da ih odmore za utakmicu broj dva koja je na programu u noći između utorka i srede.

Kod pobedničke ekipe najefikasniji je bio Kajri Irving sa 26 poena, 11 asistencija i 7 skokova. Pratili su ga Al Horford sa 20 poena i 11 skokova i Džejlen Braun sa 19 poena. 

Sa druge strane Janis Adetokumbo ubacio je 22 poena i uhvatio 8 skokova uz loš šut iz igre - 7 od 21. Kris Midlton upisao je 16 poena, 10 skokova i 6 asistencija, dok je Nikola Mirotić ubacio 13 poena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading