Trnovit put Zvezde do Lige šampiona

Autor: Informer.rs

Sport

30.04.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nadomak je odbrane šampionske titule, pa će crveno-beli i ove sezone pokušati da se domognu Lige šampiona, ali će put biti izuzetno težak.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Već od drugog kola kvalifikacija srpski šampion će biti na velikom testu. Mogući protivnici crveno-belih su Dinamo Zagreb, BATE Borisov, Astana...

Mogao bi  put da bude lakši kada Legija, Karabag i Ludogorec ne bi bili šampioni Poljske, Azerbejdžana i Bugarske. Međutim, teško će biti iznenađenje. U Poljskoj je Legija nadomak titule, u Azerbejdžanu je Nefči porazom gotovo prepustio krunu Karabagu, a ni iz Bugarsek nisu stigle dobre vesti.

Crveno-beli su se nadali da CSKA iz Sofije može da pomuti račune Ludigorecu. Ali, "armejci" su izgubili od Boteva sa 2:0, pa sada zaostaju za prvoplasiranim Ludogorecom pet bodova, a do kraja je ostalo pet kola.

Sva je prilika da Beograđani neće da budu nosioci u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Mada, čuda su moguća. A čudo bi bilo da CSKA iz Sofije prvi prođe kroz cilj, ali u opticaju je još 15 bodova...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading