Novi pik za naslednika Milojevića: Dovođen u vezu i sa "orlovima"

Autor: Informer.rs

Sport

29.04.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova sezona je bajkovita za Vladana Milojevića i njegov tim... Trener Crvene zvezde uradio je mnogo toga, a izgleda da je došlo vreme da umeće naplati. Teško da će moći da odbije ponudu iz Kine, a crveno-beli polako ali sigurno traže novog šefa struke.

RepublikaFoto: Starsport
Marakana

Niko na "Markani" neće javno da kaže da Milojević ide, ali posle njegovih reči da ne može da obeća da će biti tu i sledeće sezone mnoge stvari su jasnije. Interesovanje iz Kine ja jako, a rastanak blizu.

Zvezdi se polako nazire rešenje za klupu. Pored Gorana Đorovića u prvom planu se pojavio još jedan trener - Ivan Jovanović!

On je u nekoliko navrata bio blizu "Markane", ali do dogovora nije došlo. Kako javlja "Žurnal", iksusni stručnjak prvi je pik generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Ivanović je nekoliko puta bio želja čelnika crveno-belih, pa i Fudbalskog saveza Srbije za funkciju selektora, ali da su angažman sprečavali finansijski jaki ugovori, najpre na Kipru, potom u Al Nasru iz Dubaija, gde je bio trener i tehnički direktor. 

Sada je slobodan u izboru nove sredine, a najveći trag ostavio je u kiparskom APOEL-u, a 2011. godine proglašen je i za najboljeg trenera u Srbiji...

RepublikaFoto: youtube.com/APOEL FC
Ivan Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading