Klop: Ne znam možemo li bolje...

Autor:

Sport

02.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je da zadovoljan igrom svog tima, ali ne i rezultatom, posle poraza od Barselone u prvom meču polufinala Lige šampiona rezultatom 3:0.

RepublikaFoto: Starsport
Klop je svestan Barsine moći

Katalonski klub je na svom "Kamp Nou" slavio ubedljivo, a junak trijumfa bio je Lionel Mesi, koji je bio dvostruki strelac. Jedini preostali gol postigao je Luis Suarez.

-Fudbal je ovakav. Sve se svodi na golove, oni su postigli tri, a mi nijedan. Naše izdanje je bilo veoma dobro, momci su odigrali sjajnu utakmicu. Ali, Barseloni je dovoljno samo nekoliko prilika. Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Takav je fudbal, teško je, ali moramo to da prihvatimo- rekao je Klop.

Nemački stručnjak je istakao da je bilo trenutaka kada je njegov tim kontrolisao dešavanja na terenu, ali da su greške prethodile prvom i drugom golu Barselone.


- Neverovatno je kako smo im pravili probleme i kontrolisali igru u drugom poluvremenu. Loša odbrana je doprinela njihovom vodećem golu, ali 1:0 nije problematičan rezultat. Što se tiče drugog poluvremena, ne znam da li možemo da odigramo bolje. Oni su imali jedan trenutak kada je lopta udarila prečku, a Mesi postigao lak gol, a drugi je došao posle neverovatnog udarca. To je bilo neodbranjivo- naglasio je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading