U Partizanu poludeli kad su videli ko im sudi protiv Napretka!

Autor:

Sport

03.05.2019

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određen je arbitar za meč između Partizana i Napretka, a u Humskoj sigurno nisu bili srećni kada su videli ko će im deliti pravdu u nedelju.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

To je Bojan Nikolić, koga su pre manje od dve nedelje proglasili za razbojnika u saopštenju u kome su izneli niz optužbi da je opljačkao crno-bele u Nišu protiv Radničkog.

- Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom: uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

- Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

- Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba - naveli su 21. aprila iz Humske.

Nikolić je poslednji put sudio Partizanu na gostovanju Radničkom u Nišu

Nikolić je tada u Nišu odbio asistenciju pomoćnika da je bio ofsajd kod gola Radničkog koji je postigao Petar Grbić, jer je Ranđelović bio u nedozvoljenoj poziciji i uticao na igru.

Njemu će sada pomagati Vladimir Jovanović i Marko Dimitrijević kao prvi i drugi pomoćni sudija, dok će četvrti sudija biti Pavle Tomić. Utakmica se igra u Beogradu, petog maja od 16 sati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading