Real srušio Viljareal na Bernabeu!

Autor:

Sport

05.05.2019

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je posle dva kiksa, dve vezane utakmice bez pobede u Primeri u 36. kolu pobedio Viljareal sa 3:2

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Ništa to ne menja na tabeli što se Madriđana tiče, ostaju na trećem mestu sa 68 bodova, dok je Viljareal 15. sa 40,  ima pet više od Valjadolida, koji je prvi ispod crte i ima utakmicu manje.

Madriđani su goste načeli već u drugom minutu. Marijano je poslao pravi bombu sa ivice šesnaesterca. Ali samo devet minuta kasnije Moreno je uzvratio istom merom za 1:1.

Međutim, prerano su se poradovali gostujući navijači, da bi posle Hetafeal i Rajo Valjekana i oni mogli do iznenađenja. Valjeho je pret minuta pre kraja prvog dela meča vratio prednost Madriđanima, a već u četvrtom minutu igre u drugom delu utakmice bilo je 3:1.

Karvahal je odlilčno proigrao Marijana koji je drugim golom na utakmici povećao prednost Madriđana. U nastavku je Diaz prokockao šansu da donese domaćinu ubedljiviji trijumf, tačnije golman mu je odbranio odličan šut. 

Poraz Viljareala ublažio je Kosta u četvrtom minutu sudijske nadoknade i postavio konačnih 3:2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading