Da li bi ovo bio ideala spoj za obe strane?

Autor:

Sport

06.05.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji pišu da će Paulo Dibala najverovatnije napustiti Juventus na kraju sezone i da Mančester junajted želi da gradi novi tim oko argentinskog napadača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paolo Dibala

Iako se Paulo Dibala nije previše bunio ove sezone zbog nešto manje minutaže, moguće je da će Argentinac rado napustiti Juventus. Dolaskom Kristijana Ronalda, Dibala je pao u drugi plan, a gotovo siguran ostanak Masimilijana Alegrija znači da će Paulo ostati u senci. To bi mogao, kako pišu italijanski mediji da iskoristi Junajted koji predstojećeg leta treba da izgradi tim iznova. 

Osim Junajteda za Dibalu je navodno zaitneresovan i Bajern iz Minhena, a engleski velikan bi Argentincu mogao da ponudi ulogu prve zvezde u timu.

Tako bi Mančester gradio maltene tim oko Dibale što bi mogao da bude rizik za Paula jer je pitanje koliko će taj proces izgradnje trajati. Sa druge strane njemu bi sigurno prijalo da igra u klubu u kom će se osećati kao najvažniji šraf. 

Bajernu je sa druge strane takođe potrebna rekonstrukcija jer iz tima odlaze Arjan Roben i Frank Riberi, dok Džejms Rodriges ide nazad za Real odakle je pozajmljen. 

Transfer Dibale bi mogao da košta oko 100 miliona evra koliko očekuje Juventus. On je ove sezone dao deset golova na 39 utakmica u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading