MUDRINSKI POSLE REKORDA: Zvezdi ne bih mogao da kažem NE, međutim...

Autor:

Sport

06.05.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski briljira ove sezone, a kao kruna dobrih partija došlo je na red i izbijanje na prvo mesto liste strelaca u istoriji Superlige Srbije, koje je do nedelje uveče držao Andrija Kaluđerović.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Mudrinski

Sa dva gola novosadskom Proleteru, Mudrinski je stigao do 64. pogotka u domaćem šampionatu (17 ove sezone) i tako stigao do velikog rekorda.

Sa Čukaričkim će najverovatnije izboriti plasman u Evropu, ali se već šuška da bi na leto mogao da se posle šest godina vrati u voljenu Crvenu zvezdu.

- Zvezda je klub za koji navijam i klub koji volim i svakako joj, što se mene tiče, ne bih rekao ne. Ali, postoje ljudi koji o tome brinu - rekao je Mudirnski za Telegraf.

Bivši napadač Vojvodine i nekolicine srpskih i inostranih klubova naveo je da je ponosan na činjicu da je uspeo da obori rekord bivšeg Zvezdinog napadača.

- Shvatio sam tokom zimskih priprema da mogu da ga oborim. Srećan sam i ponosan na tu činjenicu, ali i na sebe. Dao sam svoj maksimum da budem tu - rekao je Mudrinski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading