Željko Pantić "kramponima" po Mirkoviću i Tumbakoviću: Ožegović oteran da bi doveli Albanca - Partizan bio razvojni tim Crne Gore!

Autor:

Sport

06.05.2019

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja tenzijama u Humskoj, a poslednja u nizu došla je na red kada je autor emisije "Partizanov vesnik" Željko Pantić odgovorio na intervjuu selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića u kojem razapinje akutelnu upravu crno-belih.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Mirković i Ljubiša Tumbaković

Pantić je Tumbakovićevo "bušenje uprave" Partizana prepoznao u radu nekadašnjeg trenera crno-belih Zorana Mirkovića, koji je na sve načine forsirao crnogorske fudbalere, a kako kaže, išlo se do te mere da je Ognjen Ožegović morao da ode na pozajmicu kako bi se doveo Fatos Bećiraj.

- U neki vid sukoba sa Mirkovićem ušao sam posle utakmice u Kuli protiv Spartaka zbog legendarnog Kiće Kosovića i tog "must" igranja bez obzira na nivo forme i štetnost po tim koju ima. Tada sam na jednom salašu rekao upravi Partizana da mi ne smemo da budemo razvojni tim reprezentacije Crne Gore. Tu tada nisam mislio na Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića koji je bio nosilac ekipe.

- U toj fazi prelaznog roka, Bata je došao mesec dana pre njegovog kraja, on je rekao da se Ožegović otera iz Partizana i dao bizaran predlog da dovedemo Albanca koji igra za crnogorsku reprezentaciju Fatosa Bećiraja - rekao je Pantić u najnovijoj epizodi "Partizanovog vesnika".

Zatim je konkretizovao namere crno-belih da dovedu Bećiraja.

- Tražio je da se Kići Kosoviću produži ugovor. Tačno se vidi putanja. Zamislite da Partizan otera Ožegovića i dovede Albanca koji jedva govori srpski, koji nije kvalitet, koji mora da bude Ronaldo u ovim zatrovanim odnosima Srba i Albanaca da bi bio predstavljen kao pogodak. Ili je priča bila da se napadne ova uprava kada on ne postigne tri gola na prvoj utakmici pa počnu sa tribina da ga vređaju - rekao je Pantić. 

Taj deo možete da pogledate oko 3.08.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading