KAKVA PRIČA: Fudbaler holandske ekipe slagao da je bolestan, otišao da gleda Tadića, pa dobio otkaz u klubu!

Autor:

Sport

07.05.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski fudbaler Džordi van der Lan dobio je otkaz u drugoligašu Telstaru jer je, protiv želje kluba, otputovao u London i pružio podršku Ajaksu protiv Totenhema u prvom meču polufinala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Dušan Tadić

Dvadesetpetogodišnji van der Lan je slagao sve u klubu da je prehlađen kako bi izbegao obaveze i prisustvovao pobedi Ajaksa 1:0 na stadionu Totenhema prošlog utorka.

On je imao tu "nesreću" da ga uhvati kamera u publici i praktično otkrije da narušio klupsku disciplinu.


"Shvatam da je situacija nezgodna. Imao sam razgovor sa direktorom kluba i u dobrim odnosima smo se rastali. Rekao sam da sam bolestan jer sam uveren da ne bih dobio dozvolu da propustim trening", rekao je van der Lan za holandske medije.

Van der Lan je objasio i da je to uradio jer je Telstar siguran na tabeli holandske druge lige, odnosno da ne može da ispadne, ali i uđe u viši rang.


Njegov sledeći korak bio je odlazak na revanš Ajaksa i Totenhema, zbog čega je preko društvenih mreža zatražio karte, a u susret mu je izašao jedan novinar u zamenu da ga časti pivom.

Logično, van der Lan je prihvatio i biće sutra od 21 sat na "Johan Krojf" areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading