Klop izdominirao posle ludnice na "Enfildu": Deca su otišla na spavanje, sad mogu da psujem!

Autor:

Sport

08.05.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je oduševljen igrom svojih izabranika u revanš utakmici polufinala Lige šampiona sa Barselonom. On je izdominirao na konfernciji posle meča, nahvalio je svoje fudbalere, učinio je to u svom, prepozantljivom stilu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

- Sad je 22.10 (po engleskom vremenu je bilo toliko u momentu kad je davao izjavu) i sva deca su otišla na spavanje, pa mogu da psujem. Ovi moji fudbaleri su j... neverovatni carevi! Kaznite me ako hoćete, ali to moram da kažem, jer bolji izraz nemam. Pojma nemam kako smo uspeli -rekao je Klop.

Posle 0:3 u Kataloniji fudbalski svet je već proglasio četu Ernesta Valverdea kao putnika u madridsko finale.

- Ovo je previše... Zapanjujuće! Igrali smo protiv, možda, najboljeg tima na planeti i sama pobeda nad takvom ekipom je teška, a kamoli slavlje bez primljenog gola. Još nisam svestan šta su momci napravili. Neverovatno- rekao je menadžer "Redsa".

Šta reći o onom neverovatnom potezu Origija i Arnolda?

- Ovakav miks potencijala i srca nikad ranije nisam video. U ovakvim utakmicama morate da pokažete veru u sebe. Divok Origi i Džerdan Šaćiri nisu igrali često tokom sezone, ali su pokazali da je u fudbalu sve moguće. Prelepo. Zaista, prelepo. Morali smo da budemo na oprezu sve vreme. A opet dovoljno bezbrazni. Takav pristup je bio neophodan. Barselona se lako brani od predvidivih napada, zato smo morali da budemo nepredvidivi. Kod četvrtog gola, samo sam video da lopta uleće u mrežu, nisam skapirao ni da je bio korner, ni ko ga je izveo. Čak me je i Ben Vudborn pitao "šta se desilo"? - zaključio je Nemac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading