Ko će biti spreman od Klopovih vojnika za finale?

Autor:

Sport

08.05.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale u Madridu u kojem će igrati Liverpul je 1. juna, a postavlja se pitanje nakon jučerašnje pobede u polufinalu Lige šampiona - da li će Salah, Firmino i Robertson igrati u tom duelu?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Liverpul

Salah je dobio udarac u duelu protiv Njukasla, ali se očekuje njegov povratak već sredinom ovog meseca, pa se njegov nastup u finalu ne dovodi u pitanje.

Sa druge strane, slična situacija je i sa Firminom, Brazilac se očekuje uskoro na terenu, a najveći problem je sa Robertsonom.

Ovaj fudbaler je sinoć morao da napusti teren zbog povrede, pa je umesto njega ušao dvostruki strelac Vajnaldum. Skeniranje je danas, Robertson kaže da oseća bol, ali su mu lekari rekli da se najverovatnije radi o nervu i da će proći posle dva-tri dana.


Ipak, radi sigurnosti, odradiće se skeniranje nakon čega ćemo definitivno saznati da li će ovaj fudbaler zaigrati u finalu u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading