Junajted lomi kasu zbog štopera!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

08.05.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer dobio je zeleno svetlo da u potrazi za vrhunskim defanzivcem obori rekord kluba kada je visina transfera u pitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Junajted je dovođen u vezu sa nekoliko zvučnih imena u proteklih nekoliko godina, ali se uvek odlučio da angažuje igrače koji ne dolaze iz vrhunskih evropskih klubova, poput Viktora Lindelefa iz Benfike ili Erika Baija iz Viljareala.

List „Ivning Standard“ izvestio je da je predsednik Crvenih đavola – Ed Vudvard Solskjeru već dao obećanje da će imati finansijsku podršku u predstojećem letnjem prelaznom roku.

Razlog iznenadne promene stava kada je transfer politika u pitanju treba tražiti u izvanrednim rezultatima i uspehu koji Liverpul beleži od kada je angažovao Virdžila van Dajka. Holanđanin je postao najskuplji defanzivni igrač sveta kada je krajem decembra 2017. uz obeštećenje od 75 miliona funti iz Sautemptona prešao u Redse.

Junajted pomno prati dešavanja na „Enfildu“ i impresioniran je kvalitetom koji je Van Dajk uneo u ekipu.

Vudvard obećao Solskjeru veliki transfer budžet

Vudvard je, navodno, voljan da odvoji 90 miliona funti, što je suma koju je dao za Pola Pogbu 2016, kao bi doveo vrhunskog štopera, javlja „ESPN“. Prvi na listi prioriteta je Hari Megvajer iz Lestera.

Iako se spekulisalo da bi engleski reprezentativac trebalo da dođe „Old Traford“ po završetku Svetskog prvenstva u Rusiji, transfer procenjen na oko 80 miliona funti nikada nije realizovan.

Imena koja se dovode u vezu sa Junajtedom su i Kalidu Kulibali iz Napolija, Rafael Varan iz madridskog Reala i Milan Škrinijar iz Intera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading