OTKRIVENO: Evo gde Matijas De Liht nastavlja karijeru!

Autor: Tanjug

Sport

09.05.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Ajaksa Matijas de Liht karijeru nastavlja u Engleskoj ili Španiji, izjavio je sportski direktor kluba iz Amsterdama Edvin van der Sar.

RepublikaFoto: Ap photo
De Liht definitivno napušta Amsterdam

Najtalentovaniji štoper sveta na meti je Mančester Junajteda i Sitija, Totenhema, Liverpula, kao i Barselone, u transferu koji bi najmanje koštao 75 miliona evra.

- Ovo su poslednje utakmice de Lihta za Ajaks. Završiće u velikom klubu, mislim u Engelskoj ili Španiji- rekao je van der Sar za Skaj Sport i tako odbacio da bi 19-godišnji defanzivac mogao u minhenski Bajern, Juventus ili Pari Sen Žermen jer su ga i oni želeli.

De Liht je, kao i mnogi saigrači, ostao u suzama posle bolne eliminacije od Totenhema u polufinalu Lige šampiona.


- Kada se pogleda ceo duel, nismo zaslužili da ispadnemo. Igrali smo odlično prvo poluvreme, ali smo eliminisani. Neverovatno... San se srušio, imao sam veliku želju da igram u finalu, ali se nije desilo- rekao je stameni Holanđanin i strelac prvog gola na meču u Amsterdamu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading