Zvezda ostaje bez pola ekipe: Ko ostaje od šampionskog tima na "Marakani"?

Autor:

Sport

09.05.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je osvojila titulu prvaka Srbije i na leto će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pokušaće crveno-beli da ponove ovosezonski uspeh, ali pitanje je u kom sastavu će se boriti za elitu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Tim koji će nastupiti u evropskim mečevima se polako nazire, a što se tiče odlazaka klub neće praviti probleme Saviću, Jovičiću i Boaćiju ukoliko dođe odgovarajuća ponuda u predstojećem prelaznom roku.

Vujadin Savić je u Zvezdu stigao kao povratnik 2017. godine i kao kapiten je predvodio ovu generaciju u Ligi Evrope i Ligi šampiona. Zbog čestih povreda je propustio nekoliko mečeva u evropskom takmičenju ove sezone, a vrlo verovatno bi mogao da napusti klub ovog leta.

Isto važi i za Branka Jovičića koji je takođe došao u Zvezdu pred početak sezone 2017/2018 i pune dve godine sa uspehom nosi dres srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport

Što se tiče Boaćija, on se vratio u klub posle neuspešnog izleta u Kinu, ali nije ostavio trag kao u prethodnom mandatu na Marakani.

Istina, prilično je efikasan u domaćem šampionatu, ali se nije proslavio u Ligi šampiona, pa mu je Pavkov "preoteo" mesto prvog napadača.

Ostaje nam da vidimo kako će se odvijati vrlo zanimljiv prelazni rok pred nama...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading