(VIDEO) Nađite nekog ko će da vam veruje kao Rebić Joviću!

Autor:

Sport

10.05.2019

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera u taboru Ajntrahta je jedan od glavnih faktora uspeha tima iz Frankfurta! Hrvatski fudbaler u redovima nemačkog tima, Ante Rebić znao je da će Luka Jović postići gol pre nego što je ovaj šutnuo u pravcu Kepe Arisabalage, očigledno je da Rebić ima ogromno poverenje u mladog srpskog navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Balkanski trio

Ekipa iz Frankfurta nije uspela da se plasira u veliko finale Lige Evrope, pošto je posle penala izgubila od Čelsija u Londonu.

Jedini pogodak na meču za nemački sastav postigao je srpski fudbaler Luka Jović, koji je u 49. minutu, na asistenciju Mijata Gaćinovića, savladao Kepu.

Ono što je većini ljubitelja fudbala zapalo za oko je potez hrvatskog fudbalera Anta Rebića, koji je krenuo da se raduje golu, iako Jović još nije ni šutnuo loptu. 

Međutim, nije ovo prvi put da se Rebić raduje pre pogotka Jovića, pošto je isto to uradio nekoliko nedelja ranije u Bundesligi.

Ostaje žal što se Frankfurt nije plasirao u finale, ali i pored toga iza njih je neverovatna sezona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading