Kakva bizarnost u 21. veku: Arsenal bez velike uzdanice u finalu Lige Evrope zbog politike!

Autor:

Sport

10.05.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala plasirali su se u finale Lige Evrope posle ubedljivog dvomeča i pobeda sa 3:1 i 4:2 nad Valensijom, ali će u borbi za trofej protiv gradskog rivala Čelsija igrati bez jednog od ključnih igrača, a razlog je politika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Henrik Mhtarijan

Vezista londonskog kluba Henrik Mhtarijan neće moći da pomogne svojim saigračima u borbi za dugo čekani trofej. Razlog njegovog odsustva je prilično bizaran. Nije u pitanju nikakva povreda niti bilo šta slično već, politika.

Naime, već neko vreme vladaju diplomatske tenzije između njegove domovine Jermenije i zemlje domaćina finalnog meča Azerbejdžana. U Engleskoj ne žele da rizikuju pa će Mhtarijan ostati kod kuće za vreme velikog meča.

- Henrik ne može na ovo putovanje. Moj posao je fudbal i želim samo njime da se bavim - rekao je trener Arsenala pred meč sa Karabagom, koji je Jermenac propustio ove sezone u grupnoj fazi Lige Evrope iz istog razloga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading