Milošević: Vojvodina nam je prva meč lopta!

Autor:

Sport

10.05.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegov tim ima prvu meč loptu u utakmici šestog kola plej-ofa Superlige protiv Vojvodine.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Za nas prva meča lopta, kada je u pitanju liga. Još jedna u nizu tešskih utakmica. I sutra nas očekuje težak meč sa protivnikom koji je nas je jedini nadigrao. Imamo motiv da sutra prikažemo bolju igru. Opet se vraćamo na priču o terenu, kao o dodatno otežavajućoj okolnosti, gde se nismo najbolje snalazili ni u Novom Sad ni u Kruševcu. Potrebno je da neke stvari uradimo drugačije - rekao je Milošević novinarima u SC Teleoptik.

On je istakao i da su svi igrači spremni za sutrašnji meč. 


- Nemamo povređenih i niko nema kartone. To je prvi put da imamo takvu sitauciju otkad sam ja ovde. Nešto što je pozitivno.

On je objasnio i koliko će sutrašnji meč biti drugačiji od prethodnog sa Novosađanima.

- Ekipe koje nemaju rezultatski imperativ igraju opušteno i rasterećeno. Bez pritiska i obično ekipe tada igraju ponajbolje. Ne smemo da se opušstamo i moramo da pripremimo utakmicu maksimalno ozbiljno. Sutra nam je velika šansa da završimo priču u ligi i da možemo na druge stvari da se fokusiramo. Bitna utakmica, ali se neće sama od sebe dobiti. Ne želim da poredim, ali na najvećem nivou evropskog fudbala dešavaju stari koje su jako čudne, kada se opustite. Ova ekipa nema prostor da se opušta i da misli lako ćemo - rekao je Milošević.


Posle meča sa Vojvodinom, crno-bele u sredu očekuje drugi polufinalni meč Kupa Srbije sa Radničkim iz Niša.

- Sve utakmice su bitne i nemate prostora za pripremu. Već je kraj sezone, fizički zamor je već bio ozbiljan kada sam ja došao. Imali smo veliku potrošnju i vrlo je tešsko opraviti ekipu. Dobra stvar je što možemo da računamo na sve igrače. Što se same teške situacije tiče, ekipa je u teškoj situaciji u poslednjih šest meseci. I polako sam se navikao - rekao je Milošević i dodao da postoji mogućost da sutra odmori neke igrače.

"Nemamo povređenih i niko nema kartone, jedinstvena situacija od kad sam ja u klubu"


Trener crno-belih još jednom je ponovio da ima simpatije prema Vojvodini.

- Vojvodina je klub koji ima posebnu težinu u Srbiji i posebnu priču kija se razlikuje od Partizana i Zvezde. Volim Novi Sad kao grad i mentalitet. Iz toga verovatno proizilazi i ličnost i ljudi koji tamo rade. Način na koji razmišljaju i gledaju na fudbal mi se dopada. To su razlozi zašto mi je simpatična. Sigurno ne zbog boja.

Milošević je objasnio pisanje medija da će preuzeti funkciji sportskog direktora.

- Ne znam kako bi se ta funkcija u našim uslovima zvala, ali biću zadužen za prelaznin rok koji sledi. Spreman sam na to, imali smo razgovore o tome. Meni je jako bitno da imam kontrolu nad prelaznim rokom i nad onim što sledi, upravo zbog onog što se izdešavalo. Kako će se to zvati, nikad nisam patio od funkcija. Kada je u pitanju funkcija sportskog direktora u budućnosti, to su pitanja za čelnike kluba - zaključio je Milošević.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 16 sati na stadionu "Karađorđe".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading