Stanković otkrio koji su najvažniji trenuci u njegovoj fudbalskoj karijeri!

Autor:

Sport

10.05.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković izjavio je danas da su ključni momenti u njegovoj karijeri golovi Kajzerslauternu 1996. u dresu Crvene zvezde i prelazak iz Lacija u Inter 2004. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Godina 1996. i utakmica sa Kajzerslauternom na “Marakani”. To su oni dani kad kupuješ sve novine na trafici i uživaš u svakom napisanom slovu. Vraćaš film sa utakmice i ponosiš se rezultatom, atmosferom, pobedom. I definitivno, još jedna važna raskrsnica - prelazak u Inter, ispostavio se kao sjajan potez. To su neke raskrsnice i ključne tačke. Sva sreća, uvek sam znao dobro da “skrenem” -  rekao je Stanković u intervjuu za magazin "Srpska ekonomija".

On je između ostalog rekao da mu je Liga šampiona sa Interom 2010. godine najvažniji trofej, da su mu svi golovi koje je dao pođednako dragi, govorio je o prijateljstvu sa Sinišom Mihajlovićem koga zove "Chale", o promašenom penalu Predraga Mijatovića protiv Holandije na Mundijalu 1998. godine, kao i porazu od Australije na Mundijalu u Južnoj Africi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading